ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ
Δευ-Παρ – 7.30-13.35
Τηλέφωνα: 25694600, 25694601
Τηλεομοιότυπο: 25694605
Μενού

 

 

European School Radio 

 

Το Μαθητικό Διαδικτυακό Ραδιόφωνο, ‘European School Radio http://europeanschoolradio.eu είναι μια πρωτότυπη δράση που στόχο έχει να βοηθήσει το μαθητή να δημιουργήσει, να εκφραστεί και να προβάλει τις ιδέες του μέσα από το ραδιόφωνο.
Στο σταθμό ακούγονται παραγωγές μαθητών σε θεματολογία επιλογής τους (πολιτιστικά, περιβαλλοντικά, αθλητικά, τεχνολογία κλπ.) καθώς και μουσικές επιλογές με κριτήριο την ποιότητα. Συμμετέχουν σχολεία από την Ελλάδα, Κύπρο και Ευρωπαϊκές χώρες.
 

Σχολική Χρονιά 2018-19:

6ος Διαγωνισμός ραδιοφωνικού μηνύματος και τραγουδιού ‘Κάν' το ν΄ακουστεί’.

Φέτος είναι η τρίτη κατά συνέχεια χρονιά που συμμετέχουμε στο διαγωνισμό «Κάν΄ το ν΄ ακουστεί» .

Μαθήτριες της Γ τάξης του σχολείου μας εκδήλωσαν από νωρίς την επιθυμία να εμπλακούν σε αυτή τη δράση και μόλις ανακοινώθηκε το θέμα του φετινού διαγωνισμού ‘Η φωνή μας ασπίδα στα λόγια του μίσους’ ξεκίνησαν να δουλεύουν πάνω σε διάφορες ιδέες μέχρι να καταλήξουν στο τελικό σενάριο.

Το ραδιοφωνικό μήνυμα που έγραψαν και ηχογράφησαν έχει τίτλο ‘Ενεργείς ή Αδιαφορείς;’ Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του 6ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου που φέτος διοργανώνεται στο Βόλο.

Μπορείτε να ακούσετε τις συμμετοχές όλων των σχολείων και να ψηφίσετε μέχρι 12/4/2019 το ραδιοφωνικό μας μήνυμα με αριθμό 69 και τίτλο ‘Ενεργείς ή Αδιαφορείς; στο σύνδεσμο http://europeanschoolradio.eu/lk/Mes-likes.php